XIV PREMI PRBB
DE RECERCA
EN CIÈNCIES
DE LA SALUT
I DE LA VIDA
CONVOCATÒRIA 2018-2019

Formulari de registre

Descarregueu les bases del premi

Dades personals

En complimentar el present formulari, autoritza i dóna el seu consentiment per al tractament de les dades personals facilitades en els termes següents i de conformitat amb el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU relatiu a la protecció de dades de caràcter personal:

Responsables.

  • CONSORCI PRBB – CIF Q0801357E – c/ Doctor Aiguader 88, 08033, Barcelona – premiprbb@prbb.org.

Delegats de Protecció de Dades.

Finalitat. La finalitat de la recollida de les dades és gestionar el concurs i facilitar la participación dels interessats.

Conservació de les dades. Les seves dades es conservaran mentre siguin necessàries per gestionar la convocatòria del Premi i mentre existeixi obligació legal de conservació.

Drets. El participant pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament o portabilitat, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial identificatiu, adreçat al Consorci PRBB o al seu Delegat de Protecció de Dades. En cas de disconformitat amb el tractament, també té el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Destinataris. No es cediran dades a tercers llevat que existeixi obligació legal.

Dades del treball
Pots fer servir com a màxim 200 paraules.
Pots fer servir com a màxim 200 paraules.
Pots fer servir com a màxim 200 paraules.
Pots fer servir com a màxim 200 paraules.
Només s’accepten fitxers en format pdf o Word d’un màxim de 10MB.
Es poden enviar fitxers addicionals enviant un correu a premiprbb@prbb.org posant els enllaços de Dropbox o WeTransfer. Consultar les bases per a més informació.
Altres dades
Dades del centre
Estàs a punt de finalitzar el registre. Comprova les dades i sobretot la teva adreça electrònica. Rebràs un mail de confirmació un cop finalitzat el registre.
Permís de l'escola
Test de seguretat